3 beoordelingen voor Appartement Pandream in Paphos

6.0
      3.0
    Helena
    op 17.11.2016:

Is een mooie locatie echter nodig aan onderhoud toe. Zonde dat daar geen geld aan besteed wordt.

Last van mieren door veel kieren en naden die niet dicht gekit zijn. Schoonmaak doet prima werk.

• 7.0
    Ien
    op 30.07.2014:

Leuk hotel, lekker rustig in de maand mei.

Leuk hotel, je hebt er alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Wel kan het hotel hier en daar een likje verf gebruiken en in de bekleding van onze bank zat een scheur. Elke dag werd er schoongemaakt en de receptionist had leuke tips voor uitstapjes en heeft ons geweldig geholpen toen de transfer naar het vliegveld niet ging zoals de bedoeling was.

• 8.3
      10.0
    Niles
    op 31.10.2010:

Prima hotel-appartementencomplex met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en top-gastvrijheid

Pandream is een ideale mix van prijs en kwaliteit. Wij zijn hier in oktober geweest en het is dan nog heerlijk nazomeren op Cyprus met -- naar Nederlands begrippen -- zomerse temperaturen.

Pandream heeft een heerlijk rustige ligging, buiten het centrum van Paphos, maar dicht bij het strand en andere faciliteiten. Ik oktober was het rustig en hadden we het riante zwembad bijna voor onszelf.

De kamers zijn ruim opgezet en functioneel ingericht. Twee eenpersoonsbedden met (eindelijk eens!) goede kussens. Een badkamer met wastafel, spiegel en een ruime douche met glijstang en voldoende warm water. De keuken werd duidelijk weinig gebruikt, maar was compleet ingericht en werkte uitstekend. Gebruik van de tv en airco (ook in oktober nog nodig af en toe) is gratis -- alleen bij sommige pakketreizen wordt dit uit het pakket gehaald (!).
    Verder is het belangrijk op te merken dat alles schoon (!) is en wordt gehouden.

Ons grootste compliment gaat echter uit naar de gastvrijheid van Andreas, de eigenaar. Als je een vraag hebt over de accomodatie of eiland staat hij je altijd te woord en voorziet je van allerhande waardevolle adviezen over het leven op het eiland.

Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad!!

Pandream is geschikt voor *

* Gebaseerd op meningen
  • Strand obv 2 beoordelingen
  • Wandelen obv 2 beoordelingen
  • Zon obv 2 beoordelingen
  • Cultuur obv 1 beoordeling
  • Watersport obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Paphos

Uitgebreide weersinformatie
20 11
Tuesday 28-3 Helder/Zonnig
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Pandream

Op deze pagina vind je informatie over Appartement Pandream in Paphos, Paphos.

Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Pandream.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Pandream vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Pandream scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 7.7
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Pandream vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Pandream en het actuele weer Paphos. Bekijk hier ook andere Appartements Paphos of Appartements Paphos. Op de pagina van Paphos vind je vakantiebeoordelingen Paphos en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Pandream achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Pandream!

Reisaanbieders voor Pandream

• Helena
    op 17.11.2016:

Beter onderhoud van de appartementen zou erg aan te bevelen zijn.

• Ien
    op 30.07.2014:

Maak gebruik van het openbaar vervoer als je geen zin hebt om zelf links te rijden. Je kunt in de buurt heerlijk eten met veel variatie aan restaurants.

Recent bewaarde items