Leuk gezellig hotel
Lieve mensen wel hele kleine kamer voor 4 personen
rustige omgeving een huurauto is een must.
het ontbijt vond ik persoonlijk saai iedere dag het zelfde weinig afwisseling.
zwembad was aan de kleine kant verder was er rondom de accommodatie weinig te beleven.
Een ware aanrader om op een fijne manier met een auto curacao te ontdekken
Lees meerFijne locatie om te slapen, voor de rest moet je het vermaak uiteraard buiten het verblijf zoeken! Kamers zijn voldoende en zien er netjes uit
Lees meerWat een leuk en typisch hotel. Door de centrale ligging ben je zo in de stad en naar het Suikertuintje kun je lopen. De versgemaakte paste van Rosso is echt een aanrader. Wij zouden het nog een keer boeken
Lees meerHotel was goed, Eten was beperkt en gericht op Italiaans.
Wat niet prettig was dat op donderdag,vrijdag en zaterdag avond/nacht 11.00 tot 03.00 uur een houseparty op nog geen 300 meter van het hotel aan de gang was ,klacht bij hotel neergelegd ,die melde wel al gesproken te hebben maar er niet veel aan kon doen.volgende keuze zou dus geen Trupial Inn zijn
Met zorg herstelde accommodatie, zeer centraal gelegen. niet aan het strand, maar was voor mij prima. Prettig zwembadje, zeer vriendelijk personeel. Erg schoon en met een zalig warme douche, wat niet standaard is op Curacao een aangename plek om te verblijven.
Op het terrein van de accommodatie is goede wifi aanwezig.
Prima hotel en de kamers zijn goed. Lekkere douche en prima bedden. Ook heeft het hotel een lekker restaurant. Een busje rijdt elke dag naar strand en naar de stad. Aan te raden om een auto te huren en elke dag ergens anders heen te gaan!
Onweer
Regenbui
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Trupial Inn Hotel En Casino in Willemstad, Curacao.
Vakantiepanel.nl heeft 101 vakantie beoordelingen Trupial Inn Hotel En Casino.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Trupial Inn Hotel En Casino vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Trupial Inn Hotel En Casino scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Trupial Inn Hotel En Casino vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Trupial Inn Hotel En Casino en het actuele weer Willemstad. Bekijk hier ook andere Hotels Willemstad of Hotels Curacao. Op de pagina van Willemstad vind je vakantiebeoordelingen Willemstad en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Trupial Inn Hotel En Casino achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Trupial Inn Hotel En Casino!
Ik raad iedereen die naar Curacao gaat, ongeacht de accommodatie, aan om een auto te huren.