Fantastisch uitzicht en goed georganiseerd. Kamers zijn ruim en schoon en voldoen ruim aan de norm die je mag verwachten
Eten was echt wel het min punt. Smaakloos en nauwelijks variatie in aanbod.
Bedden slecht, 3e bed erbij moeizaam! Pas de volgende dag, en zooooo hard! Badkamer slecht, vochtig waardoor schimmel geur door het hele vertrek, andere kamer gekregen was iets beter. Laatste 3 d Royal Service kamer, dat was toppie!
Lees meerPrachtig hotel, met uitstekende ligging aan het zandstrand met mooie zee. Eet- en drinkgelegenheid genoeg! Het hoofdrestaurant is het beste. Er had aan het strand meer gelegenheid moeten zijn voor watersporten.
Lees meerEnige hotel dat service op zo'n hoog niveau biedt.
Het ontbrak ons aan niets!
Ik ben in meerdere hotels geweest in Cuba en altijd weet je dat Cuba niet te vergelijken is met de europese standaard maar in dit geval overtreft het hotel al je verwachtingen.
Als ik heb gespaard kom ik terug.
Hotel was mooi schoon, erg groot en mooi om te zien. Het hotel was vol op het moment dat wij er waren maar het was zeker niet druk. ook het eten was gevarieerd en smaakvol, wat niet altijd het geval is in Cuba.
Lees meerHotel geen 5 sterren waard, hotelkamers en zwembad hebben update nodig. Erg vriendelijk personeel.
Buffetrestaurant kwaliteit redelijk, elke avond hetzelfde.
Bij overige restaurants en bars regelmatig producten en drank die op de kaart stonden niet voorradig.
Toch erg leuke vakantie gehad met gezin.
Veel faciliteiten en een heel uitgestrekt en prachtig strand. De kamers zijn zeer goed en het personeel is bijzonder vriendelijk. Een heerlijk hotel om enkele dagen te relaxen aan het eind van de vakantie.
Lees meerDe afgelopen vijf jaar ben ik een geregeld bezoeker van Cuba.
In paradisus verbleven we in het stuk van de royal service, in een woord geweldig!.
Er staat een ' butler' voor je klaar die zorgt zelfs je koffer voor je wil uitpakken, het eten is goed en gevarieerd, veel fruit en versproducten.
De kamers waren geweldig, een privebuitendouche, uitzicht over zee, inloopkast, grote badkamer met bubbelbad.
Mogelijkheid voor muziek aan te sluiten en vooral erg vriendelijk personeel.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Paradisus Varadero in Varadero, Westen.
Vakantiepanel.nl heeft 28 vakantie beoordelingen Paradisus Varadero.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Paradisus Varadero vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Paradisus Varadero scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Paradisus Varadero vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Paradisus Varadero en het actuele weer Varadero. Bekijk hier ook andere Hotels Varadero of Hotels Westen. Op de pagina van Varadero vind je vakantiebeoordelingen Varadero en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Paradisus Varadero achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Paradisus Varadero!
Personeel moet minder laten merken dat ze alleen vriendelijk zijn als je ze fooien geeft.