De vloer van de kamer stond blank na een tropische bui. Na 3 dagen begaf de airco het. Het eten was ieder avond hetzelfde. Producten die op waren, werden niet meer ingekocht. Sommig personeel vroeg om fooien. Etc. Onvriendelijk receptiepersoneel. Een verbolgen reisleidster die beledigd was dat we niet op de info bijeenkomst waren en vervolgens liet blijken geen tijd meer aan ons te willen besteden. We weten echt dat kwaliteit in de caribben niet vergelijkbaar is met europese standaards en klagen echt niet snel. Maar dit kon echt niet.
Lees meerDependance viel erg tegen ook geen 220 volt, maar bij receptie deden ze niet moeilijk om over te gaan naar het hotel zelf dit was aanzienlijk beter.
Ontbijt voor vroege excursies was niets,1 tosti, meer niet en om 6.30 uur al gesloten ipv 7.00 uur.
Jammer.
Het hotel is al wat ouder en aan de kamer en badkamer is dat zeker te merken. Het eten is minder, buffet is voor het grootste gedeelte koud met weinig variatie. De a la carte restaurants zijn wel de moeite waard. Je hebt een keuze menu met in ieder geval warm eten.
Lees meerEen net hotel met zeer vriendelijk personeel. Wordt netjes schoon gehouden en voldoende faciliteiten aanwezig.
Lees meerHet hotel ziet eruit alsof het 10 jaar geleden echt indrukwekkend is geweest, maar nu zie ik toch wel wat achterstallig onderhoud qua verf, schoonmaak e.d.
Bij de receptie waren ze niet duidelijk over het gebruik van handdoeken bij het zwembad ( die moet je na je zwemdagje meenemen naar je kamer en de volgende dag kun je hem omruilen voor een nieuwe), daardoor moest ik 20 euro betalen voor een handdoek die ik wél had neergelegd bij de balie, maar die wss iem anders had meegenomen.
Het eten is elke dag zo'n beetje hetzelfde.
Irritant is ook dat het personeel zo weinig verdient en dus erg uit is op fooien.
Dat past mijns inziens niet bij een all inclusive concept.
Maar goed, het strand en de zee en het zwembad maken heel veel goed!
Het hotel heeft leuke faciliteiten. Hygiene van de kamer vond ik minder. Het eten was ook niet lekker.
Lees meerGoeie locatie,
personeel zeer vriendelijk,
eten heel lekker (iedere dag andere gerechten, wel altijd dezelfde ingredienten, maar het is overal zo in cuba).
Het eten in het hotel was beter dan restaurants in de stad.
Mooie strand en zwembad, schoon.
Animatie team heel aardig, alleen niet echt bijzonder, het is leuk de eerste dag, maar daarna is altijd alles hetzelfde, niet echt origineel.
Kamers vernieuwd en schoon, wel overal technische problemen en lekages, af en toe heb je echt het gevoel dat het hotel uit elkaar valt...
Ik zou het zeker aanraden en hier terug gaan.
goede vakantie gehad in Varadero Gran Caribe Villa Cuba
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gran Caribe Villa Cuba in Varadero, Westen.
Vakantiepanel.nl heeft 46 vakantie beoordelingen Gran Caribe Villa Cuba.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gran Caribe Villa Cuba vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gran Caribe Villa Cuba scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gran Caribe Villa Cuba vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gran Caribe Villa Cuba en het actuele weer Varadero. Bekijk hier ook andere Hotels Varadero of Hotels Westen. Op de pagina van Varadero vind je vakantiebeoordelingen Varadero en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gran Caribe Villa Cuba achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gran Caribe Villa Cuba!
Bij bespreking zeker geen dependance aanbevelen of anders waarschuwen voor het kleinere/mindere comfort van kamer, badkamer en balkon. ook 110v. Verder was alles prima ook de vleugt en transfer van/naar vliegveld
Ik raad dit hotel eigenlijk niet echt aan, of misschien alleen met ontbijt als je dat kan boeken, en dan buiten het hotel eten. Je kunt voor 5 euro een dagkaart op de hop on hop off bus kopen, die gaat tot 21 u 's avonds. Verder voldoende euro's meenemen om om te wisselen. Bij een bank is dat goedkoper dan in het hotel. Pinnen met een gewone pinpas kan niet.