Beoordelingen

• 7.4

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 17

Vakantiegangers beoordelingen hotel Club Amigo Atlántico Guardalavaca

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Ellen, 23 jaar

Assen

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

februari 2012

Leuk hotel.

Wij hadden een villakamer, en hier was niks op aan te merken. De schoonmaak van de kamer, was ook helemaal goed! De faciliteiten die het hotel bied is heel uitgebreid. Je kunt van alles bijv. snorkelen, waterfietsen huren, zeilbootje.. Allemaal bij de prijs in. Eten was opzich goed, best veel keuze. Alleen onze smaak zat er niet tussen.
De ligging is mooi, ten opzichte van de zee, en vlakbij zit een leuke markt. Verder in geen velden of wegen een winkelcentrum oid te bekennen. Animatie hebben wij niet gezien of gehoord.
Personeel praat terug als je iets vraagt, maar ze waren niet bijzonder vriendelijk. De locale bevolking daarintegen wél.

Conclusie, een leuk hotel voor een week. Maar wij gaan er niet weer naar toe!
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

1.0

Geplaatst: 5 februari 2012
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Ruiters, 30 jaar

Stadskanaal

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

januari 2012

leuk gezellig hotel eten niet echt super maar te doen bedden waren heerlijk

we hebben een geweldig vakantie gehad bedden lagen heerlijk,

eten was niet echt veel soeps ,,

maar ja dat is cuba de mensen zijn mega aardig we zouden er zo weer heen gaan

6.8

Geplaatst: 21 januari 2012
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Sandrina, 33 jaar

Amsterdam

Met een vriend(in)/familielid/collega

januari 2012

Alles in de kamers is kapot. In het eten vonden wij een grote kakkerlak

Het hotel is wel aan een opknapbeurt toe. het eten is niet lekker en er zat bij ons ongedierte in. Het doet de mensen daar verder niks. Een lachje kan er maar net vanaf. De kamers zijn over het algemeen wel goed, alleen is alles wel kapot. Zou er nooit meer heen gaan

3.4

1.0

Geplaatst: 8 januari 2012
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Shaam, 36 jaar

Rotterdam

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

december 2011

Fantastische hotel voor een degelijke prijs

Dit hotel heeft veel faciliteiten zodat je er niet hoeft te vervelen.

Minpunt van het hotel was het eten, welke eenzijdig was. Echter als je gebruik maakt van de a la carte zul je merken dat het eten erg goed is.

Geplaatst: 29 december 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Jacqueline, 41 jaar

Groningen

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

september 2011

Heerlijk hotel aan het strand.

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Cuba. Goed hotel, als je iets luxer zoekt is brisas dat er naast ligt beter, voor mij was dit goed genoeg. Het strand ligt voor de deur (een groot strand waar sweekends ook veel cubanen komen, een kleiner strand en een ministrand waar wij veel hebben gelegen, lekker rustig, met de man die de bedden beheert opo het strand hebben wij gesnorkeld, hij heeft ons de mooiste vissen laten zien. Je kunt ook naast het strand van hotel brisas, dat is ook een groot strand.
In de omgeving is verder niet veel te doen, maar er zijn voldoende excursiemogelijkheden. Zo hebben wij o.a. gezwommen met dolfijnen met een overnachting op het eilandje bij de dolfijnen, er bleef alleen een bewaker achter, voor de rest waren we alleen, dit was heel bijzonder. Ik was alleen met mijn dochter op vakantie en mijn indruk is dat het er heel veilig is. Wij hebben genoten.

7.7

Geplaatst: 2 september 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Hans, 59 jaar

Goes

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

juni 2011

Prijs/Kwaliteit prima

probleem de jongeren uit Canada drinken veel, zijn luidruchtig
ook s'nachts eten is matig geen variatie
a la carte is hetzelfde voedsel kwam er achter dat je ook gratis kon reserveren bij het naastgelegen 4 sterren hotel Brisas daar de laatste avond gegeten super!
personeel vriendelijk strand tuin de rest van het resort prachtig net als Cuba zelf genoten advies pak een 4 of 5 sterren hotel
Vakantieganger

Geplaatst: 10 juni 2011

Feiten en informatie hotel Club Amigo Atlántico Guardalavaca

Introductie

Club Amigo Atlántico Guardalavaca

3 sterren3 sterren3 sterren
Guardalavaca
Aan het strand en in een vrij rustige, vlakke en groene omgeving gelegen uitgestrekt all-inclusive hotel, bestaande uit 3 delen nl. de delen Tropic...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 55 km
aan het einde van een ter plaatse rustige invalsweg, in een vlakke, groene omgeving

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Kamertypen
2-pk (deel Tropical)
2-pk (deel Villa's)
2-pk (deel Bungalows)
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Club Amigo Atlántico Guardalavaca

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Club Amigo Atlántico Guardalavaca

Lees meer over Guardalavaca

Wil je meer weten over Guardalavaca? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Guardalavaca.

Lees meer over Cuba

Wil je meer weten over Cuba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Cuba.

Lees meer over Cuba

Powered by: TsiTix