Beoordelingen

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 1

Vakantiegangers beoordelingen hotel Costa de Papito

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap onbekend

Van deze accommodatie beschikken wij op dit moment alleen over een cijfer beoordeling. Uiteraard proberen wij ook voor deze accommodatie zoveel mogelijk vakantiegangers en Experts beoordelingen te verzamelen. Vul nu als eerste een beoordeling in.

Vakantieganger

Geplaatst: 17 november 2009

Feiten en informatie hotel Costa de Papito

Introductie

Costa de Papito

Puerto Viejo - Cocles
Vrij rustig gelegen accommodatie, temidden van veel begroeiing. De kamers zijn netjes ingericht, waarbij veel gebruik is gemaakt van hout. Er is e...

Ligging

Afstand tot strand: 100 meter
Afstand tot centrum: 2.3 km
aan een oprit van de vrij rustige kustweg, in een groene omgeving, in het gehucht Cocles

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Er zijn 13 eenheden
Kamertypen
2/4-pk
6-pk bung
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Costa de Papito

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Costa de Papito

Lees meer over Puerto Viejo de Limón

Wil je meer weten over Puerto Viejo de Limón? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Puerto Viejo de Limón.

Lees meer over Costa Rica

Wil je meer weten over Costa Rica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Costa Rica.

Lees meer over Costa Rica

Powered by: TsiTix