Vakantiegangers beoordelingen hotel Rio Tico Safari Lodge
Reisgezelschap:
Met het gezin (13+ jaar)
Reisperiode:
augustus 2010
Sfeervolle safaritenten midden in de natuur
De Rio Tico Lodge beschikt met de safaritenten (met gewone bedden) over een sfeervolle en aparte overnachtings mogelijkheid. De nederlandse leiding doet er alles aan om je verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Zelfs een feestje kan gevierd worden. Beslist een aanrader! Jammer dat het ronde naambord (tegenover de bushalte) vanaf de weg een beetje moeilijk te zien is.
De stijl is:
Verzorgd
De sfeer is:
Rustig
Gastvrij/ Gemoedelijk
Persoonlijk
Romantisch
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Jongeren/studenten
Homo's/ lesbiennes
Singles
Jonge stellen tot 25 jaar
Stellen 25 - 50 jaar
Gezinnen met kinderen
Geen specifieke doelgroep
Honeymooners
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Wandelen
Vissen
Avontuur
Actief
Rust, relax, privacy
Tips van Marianne:
Ik hoop dat RioTico inmiddels op de GPS staat. De aanwijzing om linksaf te slaan bestaat uit een bruin rond bord aan de linkerkant v.d weg (komend vanaf Uvita) tegenover een bushalte. Het pad blijven volgen ook al denk je dat je fout gereden bent. Je komt er echt. Privacy gegarandeerd.
Geef gerust je wensen aan bij de nederlandse leiding. Ze zijn bereid alles voor je te doen of te regelen.
There are no Toeristiekfacts available yet for Rio Tico Safari Lodge.
Bestemmingen in omgeving hotel Rio Tico Safari Lodge
Lees meer over Ojochal
Wil je meer weten over Ojochal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Ojochal.
Wil je meer weten over Costa Rica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Costa Rica.