Vakantiepanel.nl - Meningen, Advies, Feiten

Vakantiepanel.nl is hét nieuwe initiatief in de reisbranche op het gebied van vakantiebeoordelingen. Wij verzamelen niet alleen meningen van Vakantiegangers, maar ook advies van Experts en de feiten van Toeristiek. Dit, aangevuld met extra informatie over accommodaties en bestemmingen (o.a. kaarten, weergegevens), onderscheidt ons en zorgt ervoor dat je de juiste vakantiekeuze maakt!

Meningen van vakantiegangersMeningen van vakantiegangers

Wat vinden andere Vakantiegangers van het hotel, het appartement, de bestemming of de vliegmaatschappij? Op Vakantiepanel.nl lees je niet alleen beoordelingen van anderen: van reviews met het 100% betrouwbaar-label weten we ook nog eens zeker dat ze daadwerkelijk op deze bestemming zijn geweest. Op uitnodiging laten klanten van o.a. D-reizen en Globe bij ons hun vakantie-ervaring achter. Beoordelingen zonder uitnodiging zijn ook welkom, maar krijgen uiteraard niet de stempel van 100% betrouwbaar.

Vul direct je beoordeling in!

Advies van Experts Advies van experts

Veel van onze Experts zijn werkzaam in de reisbranche en verblijven veelal voor langere periodes op de bestemming. Denk hierbij aan o.a. reisleiders en inkopers. Zij beoordelen met een kritisch oog accommodaties, bestemmingen en vliegmaatschappijen en geven een zeer waardevol en deskundig advies. Raadpleeg daarom ook zeker de tips en aanbevelingen van onze Experts.

Expert worden van Vakantiepanel.nl? Meld je direct aan!

Feiten van ToeristiekFeitelijke Toeristiek informatie

Naast meningen van Vakantiegangers en advies van Experts beschikken we ook over de objectieve informatie van Toeristiek. Wat is de exacte afstand naar het strand of centrum? Welke (kinder)faciliteiten zijn er? En welke sport-, uitgaans- en winkelmogelijkheden zijn er op de bestemming? Deze feitelijke informatie is bij vele accommodaties en bestemmingen op Vakantiepanel.nl te vinden.

Meer weten over Toeristiek? Kijk snel bij “Veel gestelde vragen”.

Kortom, op Vakantiepanel.nl doe je inspiratie op en weet je zeker dat je de juiste vakantie keuze maakt!

Contactgegevens

Facebook: facebook.com/vakantiepanel

Blog:          vakantiepanelblog.nl

K.v.K.: 27364708

Vragen en opmerkingen?

Vul het contactformulier in.

Adverteren op Vakantiepanel.nl?

Bekijk de mogelijkheden.