Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar)
Mooi zwembad
Mooi appartementencomplex met vriendelijk personeel. elke dag kwamen de schoonmakers appartement opruimen. Echt een hele grote aanrader!!
8.3
Geplaatst: 18 oktober 2011
Sylvia, 45 jaar
Midwoud
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)
augustus 2011
goed complex super chagerijnig personeel
comlex is goed, personeel van receptie super chagrijnig wij moesten onze sleutel ook ergens anders ophalen.
Er moet beter gelet worden op rumoerige gasten, ondanks bewaking en een klacht wordt er niets aan gedaan(jammer)
viel ook tegen, met bugaria airlines vliegen idem met personeel en wel heel goedkoop.. verder wel leuk land en heerlijke zee.
0.0
Geplaatst: 6 september 2011
P., 38 jaar
Friesland
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
mooi groot komplex
Leuk appartement vlak bij het centrum.
Lekker goedkoop eten. Aanraders zou ik niet heen gaan, erg slecht en veel duurder dan de andere restaurantjes.
Via de achter/ zij uitgang kom je snel bij een grote goedkope supermarkt (tegenover de terantula). Goed en goedkoop eten bij real!!
Keuken inventaris is slecht wat betreft de pannen.
6.6
Geplaatst: 4 september 2011
Ben, 50 jaar
Dekker
Met het gezin (13+ jaar)
augustus 2011
Prachtig complex net buiten het centrum.
11 dagen geweest, net buiten het centrum van Sunny Beach, je kan het belopen, maar de bus stopt voor de deur en voor 50 cent zit je in het centrum.
Elke dag wordt er schoongemaakt, 2 mooie zwembaden met vele ligstoelen die er genoeg zijn.
Strand was iets verder dan vermeld was, maar voor gezinnen en jongeren is het goed uit te houden.
Wij waren hier met 2 kinderen en 2 volwassenen, volgand jaar weer.
8.6
Geplaatst: 28 augustus 2011
Wilma, 53 jaar
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, ouder dan 50 jaar)
augustus 2011
mooi complex, nette en schone appartementen, echter geen animatie en geen entertainment.
De bar stelt niet veel voor. 3 sterren is terecht voor deze accommodatie.
Geplaatst: 18 augustus 2011
Jolanda, 26 jaar
Linschoten
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
augustus 2011
Leuke plek met prachtig zwembad en genoeg plekken, maar zeer slechte service
Toen wij bij Royal sun aankwamen en ons appartement in liepen was alles gereed gemaakt voor 3 personen, terwijl we met zijn 4en waren.
Verder hadden wij een 2-kamer appartement voor 4 personen, maar dat kan wel geschrapt worden, het sofabed wat je krijgt is zeker 20 centimeter te kort dus niet voor volwassenen....
Verder lag het ook nog eens onwijs beroerd doordat het voorste gedeelte een harde plaat met stof erover is.
Schoonmaak komt elke dag langs, maar je krijgt nooit genoeg wc papier, de handdoeken hebben vlekken als ze schoon zijn neergelegd en in de tijd dat we er zijn is er nooit gedweild (waren er 15 dagen) als je op je blote voeten liep waren ze binnen no time zwart.
Toen wij probeerden een matras oid te regelen zodat we wel konden slapen heeft het 5 nachten geduurd voordat er iets gebeurd was, we hadden 2 losse matrassen die alleen gevuld waren met springveren en verder geen vulling. Niet om op te liggen dus....
Verder krijg je bij het appartement maar 1 koekenpan en 1 normale pan en daar moet je mee koken, heel handig....
Soms spreken de mensen bij de receptie niet eens Engels, dus daar kan je ook niet altijd terecht.
De locatie is verder super en de zwembaden ook, genoeg ligbedden en parasols ook zonder extra kosten. En een goed kinderbadje. Bij het spa wordt je ook flink verwend en is goed bevallen. Pooltafel in de bar en geen hoge prijzen voor een drankje.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Royal Sun
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Royal Sun
Lees meer over Zonnestrand (Slantschev Brjag)
Wil je meer weten over Zonnestrand (Slantschev Brjag)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Zonnestrand (Slantschev Brjag).
Wil je meer weten over Zwarte Zee (BG)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Zwarte Zee (BG).
Wil je meer weten over Bulgarije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bulgarije.