Het hotel beschikt over goede faciliteiten, bars, internetcafe, speeltuin, midgetgolfbaan etc.. Is heel goed toeven aan het strand wat door life-guards bewaakt wordt.
Het lopen naar Obzor is goed te doen (ondanks de hitte), gezellig stadje waar je voor relatief weinig geld uit eten kunt.
Vervoer gaat middels een busje vanaf het hotel is ook prima te doen, in 5 minuutjes sta je op hte eerste plein. 3 minuten verder en je staat aan het tweede plein waar nog veel meer restaurantjes zijn. Al met al een top vakantie!
8.3
Geplaatst: 18 oktober 2011
Theo, 53 jaar
Den haag
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
augustus 2010
goed hotel niets mis mee
Mooi en goed hotel. Wat ik zelf wel jammer vind is dat het erg afgelegen is van winkels en terrasjes. maar voor de rest prima.
Geplaatst: 14 september 2010
Thijs, 29 jaar
Vranken
Met partner (25 - 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
september 2010
Goed hotel kwa prijs / kwaliteit
Het was een goed verzorgd hotel. Onze kamer was zeer mooi ingericht en had mooi zicht op het strand. Resort ligt op loopafstand en heeft goedverzorgde zwembaden
Geplaatst: 7 september 2010
Vance, 25 jaar
Amersfoort
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
Mooie Kamers!
We hebben genoten van de vakantie. Super ligging aan het strand, mooi uitzicht vanaf het balkon en hele mooie kamers. De keuken was ook super goed te gebruiken. Paar minpuntjes, het eten, vooral kip moet je echt oppassen, we hebben 2 keer niet gare kip gekregen bij het hotel. Daarna zijn wij maar naar het stadje gegaan. En het Engels is ook bij de meeste beperkt.
8.3
Geplaatst: 26 augustus 2010
Eric, 46 jaar
Bergen op Zoom
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)
augustus 2010
Prachtig appartementencomplex pal aan zee!
Obzor Beach Resort lijkt nog maar een paar jaar oud te zijn.
Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Bestaat uit diverse gebouwen, meerdere zwembaden en ligt direct aan zee.
Appartementen zijn voorzien van airco.
Personeel is over het algemeen vriendelijk en spreken redelijk goed Engels of Duits.
Heel fijn dat supermarkt tot 23.00 uur open is.
Er is voor ieder wat wils, jong en oud, gezinnen, leuke animatie in hoogseizoen.
Het is er lekker rustig, geen overlast van geluiden en of van verkeer of zo.
Het is nog niet zo massaal en daardoor goed overzichtelijk.
Zoek je juist wel de drukte dan moet je naar Sunny Beach gaan.Obzor heeft mooi zandstrand, kindvriendelijk want wordt geleidelijk dieper.
Er is internet, nachtbar, beautycentre, kortom veel faciliteiten.
Eten in de aanwezige restaurants is over het algemeen goed.
Buffet bij Steak House is aanrader.
Obzor centrum op 15 minuten lopen of met shuttle bus (kost 1 BGN pp).
Leuk om eens naar toe te gaan, goede restaurantjes, verder erg toeristisch, maar wel leuk om een keer te zien.
In Obzor een Sparm supermarkt aanwezig met groot assortiment.
Je kunt pinnen bij receptie van Obzor Beach en er is ook een Exchange kantoortje.
Pinautomaat deed het vaak niet. In Obzor zelf ook banken waar je kunt pinnen.
Goede plek om een zonnige en leuke vakantie te hebben.
Een goed appartementencomplex, veel annimatie voor zowel kinderen als ouderen. Direct aan het strand, naar Obzor was het ongeveer 15 minuten lopen. 1 grote disco in de omgeving.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Obzor Beach Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Obzor Beach Resort
Lees meer over Obzor
Wil je meer weten over Obzor? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Obzor.
Wil je meer weten over Zwarte Zee (BG)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Zwarte Zee (BG).
Wil je meer weten over Bulgarije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bulgarije.