Een prima locatie Heerlijk rustig en toch zo dicht bij het centrum.
Huisje ziet er goed uit.Ook het zwembad is groter als verwacht.
niets op aan te merken.
Maar ik zou geen NL zijn als er toch nog wat op te merken valt.
En dat is het ontbijt werkelijk iederedag het zelfde en dan de sapjes niet te drinken water met een kleurtje.
hier mag wel wat verbetering inkomen.
Maar ondanks dat ga ik zeker terug...
Geplaatst: 21 januari 2012
Els, 49 jaar
Veghel
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
november 2011
Heerlijk huisje met eigen zwembad
De inrichting is sober maar goed. Wij waren met 2 personen en we hadden per persoon een handdoek. Werden wel dagelijks vervangen.
Zwembad wordt dagelijks schoongemaakt.
7.9
Geplaatst: 27 november 2011
Renate, 32 jaar
Oss
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
oktober 2011
gezellig huisje met eigen zwembad
leuk huisje met 2 slaapkamers op 1 ste verdieping
2 badkamers op 1 ste verdieping
2 balkons
1 bed / bank in woonkamer
1 badkamer in woonkamer
open keuken
in iedere kamer tv
eigen zwembad
en hangmat waar je heerlijk in kan liggen
ontbijt goed maar eenvoudig
Dingen die ons tegenvielen:
wij hadden huisje 19, deze had een vergeleken met andere tuintjes een kleinere tuin en lag recht tegenover het restaurant, hierdoor werd je 's ochtends vroeg wakker van de mensen die daar ontbeten. Ook leverden we in op privacy want iedereen kon vanaf het restaurant zo onze tuin in kijken...
We hadden zeer karig kookgerei, wel een gasfornuis / oven maar slechts drie hele kleine pannetjes zonder kookatributen... Geen garde / blikopener / snijplank / snijmessen, m.a.w. dat je kookgelegenheid hebt is eigenlijk niet waar.
Dit viel ons erg tegen aan de accomodatie.
Verder stond in de reisgids dat we een kluisje bij ons huisje hadden zitten, ter plaatse bleek dat dit slechts tegen betaling was.
7.5
5.0
Geplaatst: 1 oktober 2011
Linda, 41 jaar
Hoofddorp
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar), Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)
april 2011
Romantisch, ruimte en prive tot en met!
de villa is zeer ruim, heeft een eigen tuin met zwembad, dus voor prive en romantisch hoef je niet ver te zoeken.
Alles wordt keurig netjes dagelijks schoongemaakt.
Ontbijt is goed en je kan heerlijk dineren, ook bij je eigen villa kun je bediend worden.
Fantastische huisjes met zeer goede en vriendelijk service.
Fantastische huisjes meer zeer goede en vriendelijke service. Het is wel voor mensen die van privacy houden en zelf wat dingen willen doen/regelen. Je moet het niet vergelijken met een hotel. Het prive zwembad voor de deur is super en zo als het ontbijt. De hellende weg naar het dorpje zorgt ervoor dat je goed in conditie blijft. Wij hebben die niet als hinderlijk ervaren.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart villa Vilas da Pipa
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving villa Vilas da Pipa
Lees meer over Pipa
Wil je meer weten over Pipa? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Pipa.
Wil je meer weten over Rio Grande do Norte? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Rio Grande do Norte.
Wil je meer weten over Brazilië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Brazilië.