super locatie, vriendelijke mensen, helemaal top. fantastisch uitzicht en je kan er heerlijk eten
Lees meermooie villa aan het water, echt super vriendelijk personeel, heerlijk eten, goede duik mogelijkheden en begeleiding, alles altijd heel schoon. vanaf het vliegveld tien minuutjes rijden en binnen een paar minuten in kralen dijk
Lees meerHet personeel van de duikschool geeft je niet het gevoel dat je op zo' n locatie behoort te hebben. Vriendelijkheid laat te wensen over. De bungalows zijn verouderd en niet compleet ingericht. Op de veranda 2 stoelen terwijl het een 4 persoonsbungalow is. Handdoeken voor zwemmen 3 dagen lang niet voorradig, complex zat vol en hierdoor niet genoeg handdoeken.Het is een prima locatie voor een groep duikvrienden. Als gezinsvakantie (wij hebben ook 2 duikers vandaar deze locatie) zou ik het niet aanraden, we kregen het idee dat de buurman het beter op orde had, buddy's dive resort.
Lees meeralles was top, super schoon, vriendelijk personeel
Lees meerwij hebben 4 keer bij Captain Don's mogen verblijven.
Echt geweldig hier!!
Met name duiken is hier goed geregeld.
Flessen staan 24p/d klaar. Zo vanaf de steiger het huisrif op, of met de diverse bootduiken mee.
De accommodatie is van de huisjes is wat basic en gedateerd. De ligging is buitengewoon fantastisch. Personeel bekwaam en vriendelijk. Wij boekte dit verblijf voor de 2e keer en zijn wederom niet teleurgesteld.
Lees meerprettig hotel, rustig gelegen, erg vriendelijk personeel, ontspannen sfeer, uitstekend om te duiken en te snorkelen, goed restaurant
Lees meerZie hierboven: echt een paradijs. Goed restaurant erbij, variatie op de kaart, alles is mogelijk. Heerlijk zwembad. Eten met uitzicht op zee. Heerlijk!!
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Captain Don's Habitat in Kralendijk, Bonaire.
Vakantiepanel.nl heeft 29 vakantie beoordelingen Captain Don's Habitat.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Captain Don's Habitat vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Captain Don's Habitat scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Captain Don's Habitat vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Captain Don's Habitat en het actuele weer Kralendijk. Bekijk hier ook andere Bungalows Kralendijk of Bungalows Bonaire. Op de pagina van Kralendijk vind je vakantiebeoordelingen Kralendijk en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Captain Don's Habitat achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Captain Don's Habitat!
Captain Don's ligt afgelegen. Huur zeker een auto om meer te genieten van de vrijheid en omgeving.