Het is een erg net hotel, waar vooral zakenmensen verblijven. De begaande grond met receptie en restaurant was erg modern ingericht, daar in tegen waren de kamers erg ouderwets maar wel in een romantische stijl ingericht. Als we uit het raam keken hadden we uitzicht op een muur, maar dit was niet bij alle kamers zo.
Lees meerKamer te klein, bed te smal.
Een bed van 140cm is niet meer van deze tijd.
Minibar leeg.
Geen kluisje op de kamer
Raam kan maar een heel klein stukje open.
Airco maakt heel veel herrie
Een fijn rustig hotel met uitstekende schone kamers, het ontbijt is ook zeer goed verzorgd en uitgebreid voorzien. De ligging prima.
Lees meerHet was een leuk,ik zal niet voor de 2e keer het hotel bezoeken
Lees meerDat je geen kluisje op de kamer hebt vind ik een enorm gemis, dat is toch wel een basisfaciliteit. Het ontbijt werd goed aangevuld, maar was qua assortiment erg karig. De ligging t.o.v. de Grote Markt is goed. De kamers zijn te klein en het internet is gratis, maar omslachtig is dat je het aan moet vragen.
Lees meerHet bed vonden wij slecht. Het bed had slechts 1 matras wat absoluut niet lekker lag.
Lees meerScandic Brussel is een zeer netjes hotel met alles erop en eraan.
Er is een prima prijs- en kwaliteitsverhouding en de locatie is ideaal.
Vlakbij het centraal station en in de buurt van alle winkels en cafés.
GEEN geluidsoverlast terwijl het wel midden in het centrum is.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Scandic Grand Place in Brussel, Brusselse rand.
Vakantiepanel.nl heeft 11 vakantie beoordelingen Scandic Grand Place.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Scandic Grand Place vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Scandic Grand Place scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Scandic Grand Place vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Scandic Grand Place en het actuele weer Brussel. Bekijk hier ook andere Hotels Brussel of Hotels Brusselse rand. Op de pagina van Brussel vind je vakantiebeoordelingen Brussel en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Scandic Grand Place achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Scandic Grand Place!
s' avonds een rondje door de stad lopen, de grote markt is verlicht en vanaf 11 uur met verschillende kleuren verlicht. Het is ook mooi om 's avonds naar de kunstberg te gaan met het park ernaast, dit is dan ook verlicht. 'S avonds is het nog erg levendig en gezellig op straat.