Je komt er tot rust ,maar minder geschikt voor kinderen
Lees meerDe eerste indruk toen wij aankwamen, was mooie natuur en nette hotel kamer met mooie uitzicht, de ontbijt was ook heerlijk, vond alleen jammer dat geen animatie voor onze meid ( 14 jr ), deze hotel is meer voor mensen die rust willen en van wandeling houden, maar onze meid vond de slaapkamer echt heel mooi.
Lees meerDe manager was hartstikke vriendelijk, behulpzaam en zo als je graag wilt dat je ontvangen wordt. echter het eten als vegetariër is echt niet lekker, ze hebben het wel geprobeerd, maar uiteindelijk heb ik drie avonden de zelfde groente gegeten. maar goed de patat was lekker.
Mijn vriend(geen vegetariër) heeft lekker gegeten alleen de porties zijn aan de kleine kant.
De omgeving was fantastisch, we hebben natuurlijk vreselijk geboft met het weer. en ondanks dat er in de wandel gebieden gejaagd werd (verboden terrein) was het heerlijk om daar te lopen. het was heerlijk om er even tussen uit te zijn.
We hebben heerlijk genoten in Mouilin de Boiron. Tweetalig heel erg aardig personeel
Lees meerPrima weekend gehad! Mooi hotel op een prachtige plek. Heel aardige eigenaar. Mooie wandelingen in de omgeving gemaakt. Echt een aanrader.
Lees meerJe kunt hier volop genieten van de natuur, wandelen, de bossen in.
Verder zijn er volop mogelijkheden om te vissen en kun je gezellig op terrassen zitten met grote parasols daarboven.
Voor ons was dit een prima en gezellige uitvalsbasis om van hieruit uistapjes te gaan maken in de omgeving (Dinant, Rochefort, Bouillon etc.).
Een heerlijke vakantie gehad; we zijn er echt even 'uit' geweest.
Prachtig gelegen hotel, aan een meer.
Heerlijk terras, ontzettend vriendelijk personeel.
Omgeving prachtig.
Uitermate geschikt met hond(je).
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Moulin De Boiron in Gedinne, Belgische Ardennen.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Moulin De Boiron.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Moulin De Boiron vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Moulin De Boiron scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Moulin De Boiron vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Moulin De Boiron en het actuele weer Gedinne. Bekijk hier ook andere Hotels Gedinne of Hotels Belgische Ardennen. Op de pagina van Gedinne vind je vakantiebeoordelingen Gedinne en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Moulin De Boiron achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Moulin De Boiron!