Molenheide is een prachtig park met veel vertier voor de kinderen .Het minpunt is dat er bij de stapelbedden geen trapje is om in het bovenste bed te komen en er staat geen bedrand op zodat vallen snel gebeurt is. Wat ook jammer is is dat je een strippenkaart krijgt voor het zwembad en het speelparadijs ...Dus je kan 1 maal per dag gebruik maken hiervan. Het eten is vrij duur maar wel goed en veel. Op deze punten na een heerlijke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar
Lees meerMooi park, veel te doen. Leuk voor de kinderen. Het eten in het restaurant taverne was niet zo lekker, maar je kreeg wel flinke porties. Maar verder over het geheel is het wel een park om nog een keer heen te gaan. In de omgeving is ook veel te doen. Alles op afstand bereikbaar.
Lees meerLeuk, maar het park en de faciliteiten zijn niet schoon. Vuilniscontainers worden niet geleegd, maar wel aan de buitenkant schoongemaakt?? Animatie laat ook te wensen over, alleen Ine doet haar best.
Lees meerMooi gelegen, maar onze 'bungalow' was meer een veredelde stacaravan. Voldoende ingericht met apparatuur, maar slijtage van ouderdom goed te zien en muren waren gewoon dunne systeemwandjes.
Lees meerHuisje voor 6-8 pers. 7 en 8e bed was heel slecht. slaapbank in de kamer. Erg hard en niet geschikt om er een kind op te laten slapen gezien het in de woonkamer stond.
Ook niet goed gezien de prijs dat je voor een week 1 keer pppd van zwembad en speelhof gebruik mag maken. Zou er onbeperkt bij moeten zijn.
Bijbetalen om meerde keren daarvan gebruik te maken is vrij duur.
leuke vakantie gehad.
Hygiëne zwembad kan beter (vaker vloer schoonmaken bij kleedruimtes)
Reparaties aan speeltoestellen uitvoeren (één toestel zat los en bij een ander was er door een defect scherpe delen aanwezig, zelfs na melding hiervan is dit gedurende de week niet verholpen terwijl het om kleine simpele reparaties ging)
Prijs/kwaliteit verhouding van de friettent op het park was bedroevend (het eten was echt slecht)
personeel was erg vriendelijk maar het ontbrak ze aan kennis over het park en omgeving, vragen konden vaak niet goed beantwoord worden.
Wij vonden het park mooi en ruim opgezet. Ons zoontje vond het speelparadijs helemaal super bijna niet weg te krijgen.
Het huisje was voor 6 personen en super mooi en van alles voorzien. Het zwemparadijs hebben we meerdere malen bezocht. Wij vonden het water wel erg koud het peuterbadje was dan wel lekker.
De restaurants vonden we goed alleen de bediening vonden we erg traag en letten niet zo goed op de klanten.
Bestellingen opnemen vonden sommige ook erg moeilijk we hebben een paar keer een verkeerde bestelling gekregen. 1 keer hebben we er iets van gezegd, maar dat hebben we de keer erop niet meer gedaan omdat het zo lang duurde dat 2 van de 3 het eten al op hadden en de andere toen pas het eten kreeg.
Het eten was wel lekker.
Alle was top met uitzondering van het restaurant. We hadden afgesproken dat we omdat op het park Halowien werd gevierd voor de 4 kleinkinderen en dat de tocht om 20.00 uur vertrok dat we om 17.30 uur wilde eten met een gangenmenu dat afgesproken was.
Dit omdat we dan tijd genoeg hadden voor de tocht met de kinderen en lampionnen. Echter dat ging goed mis. Het eerste drankje kwam pas na een uur op tafel. Dus 18.30 en nog geen eten. Wij klagen. Ja het eten komt er aan.
Om 19.15 uur de eerte gang die ook nog koud was en erg weinig voor de prijs die jeer voor betaald. En u begrijpt wel tegen de tijd dat het hoofdmenu moest komen was de lampionnentoch al begonnen en konden we de kinderen niet meer troosten.
Toen het hoofdmenu ook nog eens koud was en erg minnetjes was het voor ons de maat echt vol. En wij zaten echt met 8 volwassen mensen en 4 kinderen aan tafel.
Ook mensen die heel veel later binnen kwamen ( en ja met 2 a 3 personen waren ) gingen ruim voor ons het restaurant uit omdat zij eerder werden geholpen. Dus voor ons geen tweede keer in dit restaurant dus.
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Molenheide in Helchteren, Belgisch Limburg.
Vakantiepanel.nl heeft 72 vakantie beoordelingen Molenheide.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Molenheide vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Molenheide scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Molenheide vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Molenheide en het actuele weer Helchteren. Bekijk hier ook andere Bungalows Helchteren of Bungalows Belgisch Limburg. Op de pagina van Helchteren vind je vakantiebeoordelingen Helchteren en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Molenheide achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Molenheide!
Je krijgt pasjes als je incheckt. Je kan hiermee per dag één keer zwemmen, en één peer spelen in het speelparadijs. Dus als je 's ochtends je kind(eren) wil laten spelen, maar 's avonds is er een kinderdisco, dan zal je dus een keuze moeten maken, of spelen of naar de disco. Leg dat je kind maar eens uit. Hou hier dus rekening mee!
jammer dat je voor alles extra moet betalen. Let goed op bij de boeking wat er inbegrepen is en dan nog komt er veel bij...
Als je met 7 pers. bent zoals wij een huisje nemen van 8-10 pers. (maar dan ben je wel duur uit)
kwaliteit friettent verbeteren scholing personeel over park en omgeving schoon houden zwembad rond kleedhokjes onderhoud en reparatie (veel dingen waren kapot of werkte niet zoals kluisjes zwembad,speeltoestellen kinderen,sloten van huurfietsen,tuintafel van huisje.