Beoordelingen

• 6.5

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 34

Vakantiegangers beoordelingen bungalows Sunparks Kempense Meren

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Tanja, 43 jaar

Purmerend

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

oktober 2011

Geweldig zwembad, bungalow aan vernieuwing toe.

Voor onze kinderen (9 en 12) was het zwembad geweldig met de donkere glijbaan en de wildwaterbaan. Het huisje laat te wensen over; schimmel, roest, rot hout van de voordeur waardoor we orenkruipers en pissenbedden in de gang hadden, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken.
De openhaard was erg knus en we hadden ook niet heel veel betaald dus prijs-kwaliteit verhouding was, mede door het zwembad, prima wat ons betreft.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.6

Geplaatst: 24 oktober 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Marian, 54 jaar

Utrecht

Met het gezin (13+ jaar)

oktober 2011

niks geweldigs aan

Was echt niet geweldig bugalow was in gerookt en er mag zowel binnen als buitenkant van de bungalows wat aan gedaan worden wat smerig en als je echt bij je buren naar binnen wilt kijken moet je daar heen gaan echt van alle kanten kun je bij elkaar kijken nee voor ons niet meer.
Vakantieganger

Geplaatst: 20 oktober 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Ineke, 39 jaar

Zwaag

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

augustus 2011

een gezellige familie park.

het is een gezellige familiepark met een leuk zwembad en een speelhal voor de kleintjes. en de omgeving is geweldig voor fiets lief hebbers.

7.8

Geplaatst: 29 augustus 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar)

Myron, 25 jaar

Grevenbicht

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar)

november 2010

Beetje saai.

Wij, 4 meiden, verbleven een weekendje in een bungalow. Het huisje was oké, het park was een beetje uitgestorven. Niet veel te beleven. Het water van het zwembad was koud.

5.9

Geplaatst: 11 november 2010
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar)

Greeve, 39 jaar

Oss

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar)

augustus 2010

weinig speelplaatsen

Kinderen hebben er bijna geen speel pekjes buiten.
In het zwembad ging het restaurant pas op 12 uur open, het eten was niet te eten en schrikbarend duur! (eten 2 vol. en een kind +drinken €32,-!)

Geplaatst: 14 september 2010
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

Andre, 45 jaar

De Meern

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

augustus 2010

is in de loop van de jaren niet veel veranderd

mogen wel beter schoonmaken en sneller zijn met het repareren van de tv we hebben2dagen zonder gezetten en sommige zenders waren erg slecht te zien heb er melding van gemaakt maar er is niks mee gedaan en de huisjes mogen ook wel opgeknapt worden ook inrichting en spullen vernieuwd worden

3.9

1.0

Geplaatst: 16 augustus 2010

Feiten en informatie bungalow(s) Sunparks Kempense Meren

Introductie

Sunparks Kempense Meren

Mol
Kindvriendelijk park van de Sunparks-keten, met hotelkamers en bungalows. Het ligt aan de rand van recreatieplas het Rauwse Meer in een bosrijke om...

Ligging

Afstand tot centrum: 6.5 km
aan recreatieplas het Rauwse Meer, in een groene omgeving, op ca. 6km van Mol

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Er zijn 650 eenheden
Kamertypen
3-kamerbungalow met etage
4-kamerbungalow met etage
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart bungalows Sunparks Kempense Meren

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving bungalows Sunparks Kempense Meren

Lees meer over Mol

Wil je meer weten over Mol? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mol.

Lees meer over Vlaanderen

Wil je meer weten over Vlaanderen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Vlaanderen.

Lees meer over België

Wil je meer weten over België? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in België.

Powered by: TsiTix