Het huisje was oud, maar goed onderhouden en netjes. Het personeel kwam allemaal uit Nederland, maar was erg vriendelijk en de sfeer was goed. Het zwembad is niet groot, maar wel schoon.
Geplaatst: 19 oktober 2011
Tom Klaassen, 23 jaar
Huissen
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
juli 2011
Erg smerig, vuil huisje. Slechtste vakantie die wij ooit hebben gehad!
Onbegrijpelijk dat als je via een reisburo boekt in zo'n smerige bende terecht komt! En er ook nog is heel luchtig over gedaan word. Erg jammer, wij raden daarom dit park absoluut aan iedereen AF!!!!
3.3
Geplaatst: 21 augustus 2011
Kavita, 25 jaar
Swifterbant
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
relax omgeving en huisje
een rustige omgeving,waarbij er savonds niks valt te doen. Het huisje is relax alleen niet schoon genoeg!!
5.8
Geplaatst: 29 juni 2011
Christa, 53 jaar
Delfgauw
Met het gezin (13+ jaar)
stil en donker
erg stille omgeving , huisje erg klein, bedden erg kort uitzicht vanaf balkon is er niet je ziet alleen bomen. Jammer ook dat winkel en restaurant op dinsdag en woensdag dicht zijn
Geplaatst: 22 juni 2011
Margriet, 41 jaar
Ruinerwold
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
juni 2011
geen aanrader, een en al stof in de bungalow (152)
dachten voor het eerst in 8 jaar eens een weekje met de kids op vakantie te gaan in de maand juni, maar kwamen helaas niet uitgerust terug, maar gebroken.
het huisje was een en al stof, de bedden waren zo hard, dat wij een week krom hebben gelopen van de pijn en snotterig en ziek zijn teruggekomen.
De omgeven was wel heel leuk, ook het weer hadden we heel erg mee, de mensen daar waren erg vriendelijk, dat maakte de week nog eenigzins goed. als we maar niet in het huisje bleven overdag. De Belgische ardennen zijn wel een aanrader, alleen niet huisje nummer 152 in park sunclass grandham.
5.8
3.0
Geplaatst: 21 juni 2011
GertjJan van der Wende, 28 jaar
Middelharnis
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
juni 2011
Huisje viel wat tegen, verder wel een leuk park en de ligging is goed.
Het restaurant en de winkel was niet gelijk open pas de laatste dagen.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart bungalows Sunclass Grandhan
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving bungalows Sunclass Grandhan
Lees meer over Durbuy
Wil je meer weten over Durbuy? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Durbuy.
Wil je meer weten over Belgische Ardennen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Belgische Ardennen.
Wil je meer weten over België? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in België.