Beoordelingen

• 6.9

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 24

Vakantiegangers beoordelingen hotel De la Poste

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Nick Calis, 73 jaar

Woonplaats:

Uithoorn

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

september 2011

Goed hotel, gehorige kamers oud gedeelte

Als iemand hoest in andere kamer, dan is dat duidelijk hoorbaar; ook is het straatlawaai hinderlijk(wij hadden kamer rivierzijde bij brug)
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

8.3

Geplaatst: 26 september 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Ad, 57 jaar

Woonplaats:

Bergen op Zoom

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

september 2011

Op de site doet dit Hotel mooier op, dan dat het in werkelijkheid is.

Op de site doet dit hotel mooi op, maar in werkelijkheid is het dus minder.
Toen wij om 15.00uur bij het Hotel aankwamen en de sleutel hadden ontvangen moest er blijkbaar eerst nog gestofzuigd worden
De vriendelijkheid liet te wensen over, maar het eten was er redelijk.
De bedden waren veel te klein want met mijn voeten lag ik tegen het voeteneind en bij mijn hoofd had ik ± 5 à 6cm over, ikzelf ben 180cm.
De badkamer die wij hadden was in werkelijkheid kleiner dan dat het op de site leek.
Al met al, dit Hotel verdient in onze ogen geen 4 sterren, hier mag wel 1,5 ster af en anders moeten ze maar eens naar Berlijn gaan, dan kunnen ze zien hoe daar de Hotels zijn.

5.9

4.0

Geplaatst: 16 september 2011

Jet

september 2008

Deze persoon heeft geen beschrijving gegeven.

Bijzonder goed en gevarieerd gegeten! Prima slaapkamers met heel goede bedden.

9.6

Geplaatst: 1 november 2008

Jan

juni 2008

Deze persoon heeft geen beschrijving gegeven.

Het eten was geen vier sterren waard

6.8

Geplaatst: 1 augustus 2008

Pia

mei 2008

Deze persoon heeft geen beschrijving gegeven.

Zeer slechte kamer, ramen konden niet goed open in de badkamer (3 cm) Gordijnen zaten vol met gaten, kleine badkamer, niet erg schoon. Niet voldoende brood en aardappelen.

4.4

Geplaatst: 1 juli 2008

Emma

mei 2008

Deze persoon heeft geen beschrijving gegeven.

diner was matig. Badkamer was niet in goede staat.

Geplaatst: 1 juli 2008

Feiten en informatie hotel De la Poste

Introductie

De la Poste

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren
Bouillon
Tussen 2 vrij drukke wegen en aan een rotonde gelegen hotel. Een van de vrij drukke wegen scheidt het hotel van de rivier Semois, waar men vanuit ...

Ligging

De accommodatie ligt in het centrum.
aan een rotonde en tussen 2 vrij drukke wegen, temidden van soortgelijke bebouwing, van de rivier Semois gescheiden door een vrij drukke weg

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Kamertypen
2-pk toren
1-persoonskamer
2-persoonskamer
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel De la Poste

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel De la Poste

Lees meer over Bouillon

Wil je meer weten over Bouillon? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bouillon.

Lees meer over Belgische Ardennen

Wil je meer weten over Belgische Ardennen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Belgische Ardennen.

Lees meer over België

Wil je meer weten over België? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in België.

Powered by: TsiTix