Van deze accommodatie beschikken wij op dit moment alleen over een cijfer beoordeling.
Uiteraard proberen wij ook voor deze accommodatie zoveel mogelijk vakantiegangers en
Experts beoordelingen te verzamelen.
Vul nu als eerste een beoordeling in.
7.6
1.0
Geplaatst: 17 november 2009
Feiten en informatie hotel Sandy Lane
Introductie
Sandy Lane
St. James-Sandy Lane
Zeer luxe en smaakvol ingericht hotel, bestaande uit diverse gebouwen, gelegen in een parkachtige omgeving, direct aan het strand. Het hotel is een...
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sandy Lane
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sandy Lane
Lees meer over St. James-Sandy Lane
Wil je meer weten over St. James-Sandy Lane? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in St. James-Sandy Lane.
Wil je meer weten over Barbados? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Barbados.