Beoordelingen

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 1

Vakantiegangers beoordelingen hotel Graycliff

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap onbekend

Van deze accommodatie beschikken wij op dit moment alleen over een cijfer beoordeling. Uiteraard proberen wij ook voor deze accommodatie zoveel mogelijk vakantiegangers en Experts beoordelingen te verzamelen. Vul nu als eerste een beoordeling in.

Vakantieganger

Geplaatst: 17 november 2009

Feiten en informatie hotel Graycliff

Introductie

Graycliff

Nassau
In Engelse, koloniale stijl ingericht hotel. De accommodatie bestaat uit diverse gedeelten, nl. het 260 jaar oude Main House met het restaurant en ...

Ligging

aan de zuidrand van Nassau, tegenover het Government House

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

• Sport en spel

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 20 eenheden
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Bestemmingen in omgeving hotel Graycliff

Lees meer over Nassau

Wil je meer weten over Nassau? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Nassau.

Lees meer over New Providence

Wil je meer weten over New Providence? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in New Providence.

Lees meer over Bahamas

Wil je meer weten over Bahamas? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bahamas.

Powered by: TsiTix