Vakantiegangers beoordelingen hotel Sandals Royal Bahamian Resort
Danielle, 41 jaar
Woonplaats:
Dordrecht
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
Reisperiode:
oktober 2011
Heerlijk comfortabel hotel voor stellen
Mooi resort, van alle gemakken voorzien.
Het personeel was vriendelijk, maar soms wat te amicaal.
Bij één zwembad werd harde, niet passende muziek gedraaid.
We hadden een ruime, mooie suite in het Royal gedeelte. De kraan van het bad zat los, deze werd uiteraard (na een paar dagen) op ons verzoek gemaakt, echter op een vijfsterren resort verwacht ik dat dit soort details door bijvoorbeeld housekeeping worden geregeld.
Voor duikers wel een aanrader, want dit resort heeft een eigen duikschool.
In het all inclusive concept waren voor ons twee duiken per dag inbegrepen, dus dat is zeker aantrekkelijk.
7.3
6.0
Geplaatst: 1 december 2011
Feiten en informatie hotel Sandals Royal Bahamian Resort
Introductie
Sandals Royal Bahamian Resort
Cable Beach
Luxe all-inclusive accommodatie, behorende tot de Sandals-keten. Het complex is stijlvol en met oog voor detail ingericht. Sommige openbare ruimten...
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sandals Royal Bahamian Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sandals Royal Bahamian Resort
Lees meer over Cable Beach
Wil je meer weten over Cable Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Cable Beach.
Wil je meer weten over New Providence? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in New Providence.
Wil je meer weten over Bahamas? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bahamas.