Vakantiegangers beoordelingen hotel Breezes Bahamas
Ralph, 34 jaar
Woonplaats:
Westland
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
Reisperiode:
mei 2011
afrader!
Tijdens het inchecken bij het super vriendelijk personeel, dit was rond 18.00 uur zagen wij veel dronken personen, met twee glaze alcohol in de hand door de lobby heen lopen. De meeste droegen geen shirt of alleen een bikini.
Deze kennelijk dronken mensen stonden te lallen. Onze eerste gedachte was: waar zijn wij beland. Dit verwacht je niet op de idylische bahamas. Na ingecheckt te zijn naar de kamer gelopen.
Onderweg naar de kamer, zagen wij vieze plafuizen in de gangen en nog viezere vloerbedekking. Overal luidruchtige en veelal dronken gasten. Op de kamer aangekomen, een vieze gedateerde kamer. Het uizicht was een vieze muur.
Het bed was net iets beter als een houten plank. Daarop besloten hier niet langer te willen blijven. Alles weer bij elkaar gepakt en naar de receptie gelopen. De manager begreep ons volkomen en ze vertelde dat dit een soort van party hotel is en/of er voor word gebruikt. Dit zochten we dus absoluut niet!
De manager heeft ons geholpen een ander hotel te boeken.Na 2 weken in Nederland kregen we de boekingskosten van Breezes bahamas terug gestort.
Conclusie: Luidructing, gedateerd en vies hotel. Vriendelijk personeel.
4.7
4.0
Geplaatst: 9 juni 2011
Feiten en informatie hotel Breezes Bahamas
Introductie
Breezes Bahamas
Cable Beach
Aan het strand gelegen, vrij groot all-inclusive hotel, bestaande uit een U-vormig gebouw. Zowel de kamers als de faciliteiten zijn verzorgd ingeri...
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Breezes Bahamas
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Breezes Bahamas
Lees meer over Cable Beach
Wil je meer weten over Cable Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Cable Beach.
Wil je meer weten over New Providence? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in New Providence.
Wil je meer weten over Bahamas? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Bahamas.