TOP!
Nederlandse sfeer
Mooie ligging aan het strand
Geplaatst: 16 december 2011
Fleur, 29 jaar
Varsseveld
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
november 2011
Hotel met een prachtige tropische tuin
Het is een goed hotel, met een goede ligging direct aan het strand en in het uitgaansgebied van Palm Beach. De tropische tuin is prachtig aangelegd. Kamers zijn ruim en modern ingericht.
7.6
Geplaatst: 17 november 2011
Willeke, 46 jaar
Utrecht
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
november 2011
mooi en verzorgd hotel
topper!
fijn ontvangst, geweldige tuin met zwembad, keuze met of zonder animatie.
alles direct aan het strand.tegen toeslag kan je voor je verblijf bedjes en parasols reserveren anders i het random.
kidsclub toegankelijk vanaf 5jaar aardig aan de prijs.
spa heerlijk, kamers netjes en verzorgd. heb alleen kamers gezien met 2 pers.bed
Geplaatst: 4 november 2011
Grietje, 57 jaar
Lelystad
Met het gezin (13+ jaar)
september 2011
Romantiek i.v.m.Bruiloftsfeest
Goede service. Erg mooie tuin. Wij voelden ons daar thuis.
8.3
Geplaatst: 3 september 2011
Maria, 54 jaar
Someren
Met het gezin (13+ jaar)
juni 2011
Prima hotel , vriendelijke en zorgzame medewerkers.
Gewoon een prima hotel met een prachtige tuin en parelwit strand. Voldoende palapa's en ligstoelen op strand en rondom het zwembad. Top vakantie!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Radisson Aruba Resort, Casino & Spa
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Radisson Aruba Resort, Casino & Spa
Lees meer over Palm Beach
Wil je meer weten over Palm Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Palm Beach.
Wil je meer weten over Aruba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aruba.