Beoordelingen

• 7.6

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 34

Vakantiegangers beoordelingen hotel Occidental Grand Aruba

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Jeanne, 61 jaar

Zoetermeer

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

december 2011

goed hotel, ietwat verouderd

mooi hotel, wel wat verouderd ; bad kun je niet vol laten lopen, verstopping, gemeld,maar niets mee gedaan
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.6

6.0

Geplaatst: 27 december 2011

Jurgen, 58 jaar

Budel

november 2011

Super Hotel,hebben ons geweldig vermaakt.

Dit hotel is aan de mooiste strand van Aruba.
De kamer was mooi,groot,en schoon.
Over het eten is ook niets te klagen,voor ieder wat wils,genoeg keuze
A la carte restaurants zijn heel goed,vooral de Italiaan en het orientaalse restaurant bevielen ons heel goed
.Aan de bar's kun je heel lekkere Cocktails drinken.
Het personeel is heel vriendelijk,en behulpzam.
Wij hebben in elk geval een heel mooie en relaxed vakantie van 16 dagen
gehad.
Vakantieganger

Geplaatst: 22 december 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Jan, 59 jaar

Leiden

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

december 2011

prima hotel met super eten

ls je gaanderweg meer op de details gaat letten zie je dat alles toch wel heel mooi is ingericht met kwaliteit, zoals mooie meubels,grote vazen ed.

Het restaurant is groot en een beetje kaal maar hoewel de keuze in eten vodoende maar niet enorm is ,hebben we nog nooit een resort meegemaakt waar de kwalitiet van het eten zo geweldig was.

Alles was met smaal bereid.

Ook een groot pluspunt vonden wij dat er meer dan genoeg ligstoelen bij het strand waren en ook altijd wel een plekje onder een parasol.

8.4

Geplaatst: 16 december 2011
Reisgezelschap: Single

Jeannette, 51 jaar

Amsterdam

Single

november 2011

Fijn all-inclusive hotel, waar je ook alleen makkelijk naar toe kunt en je ook prettig voelt.

Vandaag teruggekomen van een 10-daagse trip naar Aruba alwaar ik heb verbleven in het Occidental Grand Aruba. Dit is heel goed bevallen. Is een lekker ruim hotel met vriendelijk personeel en waar je (ook als je alleen bent) je lekker kan vertoeven. Het eten is goed, vooral de à la carte restaurants. Kamers zijn lekker ruim en schoon. De cocktails zijn er geweldig en de bartenders weten je elke keer weer met wat nieuws te verrassen. Minpunt is dat ik het zwembad wat klein vind t.o.v. het hotel en dat er heel vaak luide muziek bij het zwembad klinkt waardoor je daar nu niet echt erg rustig ligt. Het strand daarentegen is wel gezellig. Al met al heb ik een hele fijne vakantie gehad en zal zeker nog een keer terug gaan.
Vakantieganger

7.9

Geplaatst: 2 december 2011

Carla, 51 jaar

Didam

november 2011

goed hotel maar slecht eten

zeer goede ligging , drinken ook goed alle bekende merken.

7.3

3.0

5.0

Geplaatst: 27 november 2011

Lotte, 30 jaar

Breda

juni 2011

Prachtig hotel op de perfecte lokatie en heerlijk a la carte eten

We hebben een heerlijk vakantie gehad in Aruba. Mede door het heerlijke hotel.

De kamers waren schoon, het personeel vriendelijk en behulpzaam en vooral van de bedjes op het strand hebben we erg genoten.

Ook hadden we niet verwacht a la carte kunnen eten in een all inclusive hotel.

Dit vonden we erg prettig. En de cocktail bar was ook een fijne bijkomstigheid.

Wij hebben zelf geen kinderen en vonden het ook prettig dat er niet teveel kleine kinderen in het hotel verbleven.
Dit kan uiteraard wel een reden zijn voor gezinnen om dit hotel niet te kiezen.

7.9

5.0

Geplaatst: 19 oktober 2011

Feiten en informatie hotel Occidental Grand Aruba

Introductie

Occidental Grand Aruba

Palm Beach
Verzorgd ingericht hotel, bestaande uit 2 gebouwen met een fraai aangelegde tuin rondom het centraal gelegen zwembad met rotseilandje en waterval. ...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 100 meter
aan een zijweg van de vrij drukke kustweg, in een vrij groene, vlakke omgeving met vnl. grote hotels, in de High-rise hotelwijk

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

• Zwembad buiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 419 eenheden
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Occidental Grand Aruba

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Occidental Grand Aruba

Lees meer over Palm Beach

Wil je meer weten over Palm Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Palm Beach.

Lees meer over Aruba

Wil je meer weten over Aruba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aruba.

Lees meer over Aruba

Powered by: TsiTix