Jammer dat de airco op 13 graden moest staan om de vloer droog te houden.
7.1
Geplaatst: 11 december 2011
Martin, 41 jaar
Alphen aan den rijn
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
leuk hotel ,rustig en schoon
leuk hotel rustig en schoon.geen top hotel maar goed om te verblijven.
personeel is erg vriendelijk.
7.8
Geplaatst: 20 oktober 2011
Frans, 54 jaar
Deventer
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Erg middelmatig.
Eind sept 2011 door verbouwingen veel overlast door sloophamers , van 's morgens 8 tot 's avonds 5 uur.
Matige staat kamers. American breakfast zeer sober.
Niet voor herhaling vatbaar.
4.7
3.0
4.0
Geplaatst: 3 oktober 2011
Henna, 63 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Goed familie hotel
Goede ligging.-Betrouwbaar personeel -Gezellig vriendelijk beleefde personeelsleden. Erg behulpzaam.Mooi hotel
7.8
Geplaatst: 9 september 2011
Dw smit, 56 jaar
Kromdel 11 koedijk
Met het gezin (5 - 12 jaar), Mindervaliden
augustus 2011
gezellig kindvriedelijk appartement complex
alleen bij de reservering moeten ze er wel bij vertellen dat het gebouw gerenoveerd wordt.
zodat we een ander appartement konden zoeken.
nu zaten we de hele dag in de herrie van het slopen
7.4
Geplaatst: 5 september 2011
Louis vrolijk, 48 jaar
Soest
Met partner (25 - 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
juni 2011
goed en schoon
Was daar voor het eerst op een resort en dat was echt top. Normaal verbleef ik bij vrienden en nu ging mijn vriendin mee en we hebben gekozen voor the mill resort, we hebben er geen spijt van
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen The Mill Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen The Mill Resort
Lees meer over Palm Beach
Wil je meer weten over Palm Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Palm Beach.
Wil je meer weten over Aruba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aruba.