Prima hotel met eigen privé-eiland alleen voor de hotelgasten.
Naar het eiland worden de gasten met een boot heengebracht. Aangekomen op het privé-eiland staan ze direct klaar met handdoeken en lopen veel mensen rond om je op het strand te voorzien van drankjes en eten.In het hotel geen kinderen beneden de 18 jaar toegestaan (wel in het ressort verderop).
Begeleiding van de hostess van AD was prima en goed verzorgd.
Geplaatst: 4 januari 2012
John, 42 jaar
Den helder
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
december 2011
Geweldige service en personeel! Heerlijk eten! Jammer van de regen.. ;-)
We hebben genoten van n heerlijke vakantie in een geweldig hotel! Het personeel was onwijs aardig en het buffet eten was zeer goed van kwaliteit en in keuze. Dit hotel is in een woord fantastisch...!!!
De kamers beginnen wat kleine gebreken te vertonen, maar is zeker niet onoverkomelijk.
Jammer dat de hostess van Holland Inernational geen tijd had voor een ontvangst op de luchthaven en een intropraatje in het hotel... Zo druk was t volgens mij nu ook weer niet!!! Had hier toch iets meer van verwacht!!!
8.2
Geplaatst: 27 december 2011
Harry, 66 jaar
IJhorst
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
december 2011
fijn hotel, vervoer met boot naar Renaissance eiland helemaal geweldig,
we hadden logies met ontbijt en het was een heerlijk ontbijt elke dag weer. Héél vriendelijk en hulpvaardig personeel. Hotel gelegen in het centrum van Oranjestad dus alles op loopafstand te bereiken. en om te zonnen kun je je naar het Renaissance Eiland laten varen, hier zit je te midden van leguanen en flamingo's. Prachtig! Wij zouden dit hotel aan iedereen aanbevelen.
9.1
Geplaatst: 25 december 2011
Martin, 49 jaar
Best
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
Top Luxe!
Zeer luxe hotel. Personeel is uitermate vriendelijk, in alle lagen van de bediening, schoonmaak, restaurant, bar et cetera. Alles staat er in het teken van de klant en de service. Kwaliteit van het geheel staat boven elke vorm van enige twijfel verheven. Alles is er top en top geregeld.
8.9
Geplaatst: 19 december 2011
Marian, 49 jaar
Roelofarendsveen
Met het gezin (13+ jaar)
Fantastisch hotel, prachtige ligging
Familiesuites waren goed.
Alleen om met vier volwassen erin te slapen is wat rommelig.
Twee in de huiskamer is niet helemaal ideaal.
8.3
Geplaatst: 17 december 2011
Rosa Beers, 38 jaar
Castricum
Met een vriend(in)/familielid/collega
Gewelig prive eiland
Verbleven in Ren. marine.
Kamers klein,
badkamer verouderd.
Top ligging in oranje stad
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Renaissance Aruba Resort & Casino
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Renaissance Aruba Resort & Casino
Lees meer over Oranjestad
Wil je meer weten over Oranjestad? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Oranjestad.
Wil je meer weten over Aruba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aruba.