Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar), Honeymooners
januari 2012
Geweldige plek om een honeymoon met kids te vieren
Wat een topvakantie! Aruba inderdaad one happy island! En het tamarijn ook zeer zeker. Ik zou het iedereen kunnen aanraden.
Wat een heerlijk hotel, je doet je deur open en staat op het strand. Heerlijke zee, vriendelijke mensen. Ook de keuzes in restaurants op het resort, of eigenlijk verschillende resorts, helemaal prima. Wel op tijd reserveren!
In het andere resort was het personeel iets vriendelijker en hadden ze een pierenbadje ( wat voor ons van belang was), maar als je gaat voor: je deur opendoen en op het strand staan, is dit de perfecte plek.
Heerlijke vakantie, we zouden zeer zeker terugwillen.
8.2
Geplaatst: 19 januari 2012
Koop H. Bosma, 50 jaar
Sneek
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Mooi resort met een prachtige ligging aan het strand.
Mooi resort met een gunstige ligging aan het strand.
Personeel is absoluut niet onaardig, maar ze zouden wat enthousiaster kunnen zijn.
7.6
6.0
Geplaatst: 11 januari 2012
G.M., 53 jaar
Den Haag
juli 2011
Geweldig familiehotel met alle randvoorwaarden voor een heerlijk verblijf op een tropisch eiland!
Heeft alle ingredienten voor een heerlijk verblijf!
Geplaatst: 13 december 2011
Bart Ridder, 33 jaar
Haarlem
Honeymooners
oktober 2011
Geweldig all inclusive hotel. Kwaliteit kan amper hoger. Top
Wil je een goed verzorgt all inclusive hotel, dan is dit de plek om naar toe te gaan. Op alle fronten is het uitstekend. Van entertainment tot aan het eten in de diverse restaurants super.
Er is geen vraag waar het personeel hun uiterste beste doen om je te helpen.
Je wordt er zelfs vaak naar toe gebracht in een van de vele golf karretjes.
9.3
Geplaatst: 17 november 2011
Friea, 56 jaar
Almere
oktober 2011
familiehotel en dicht bij het strand
goed eten en vriendelijk personeel en romantieke omgeving en een mooi strand
8.2
Geplaatst: 20 oktober 2011
Carla, 51 jaar
Baarlo
augustus 2011
Super familiehotel met geweldige ligging, kamer op het mooie strand.
hotel met geweldige ligging, kamers direkt aan het strand, restaurant aan het strand, leuke bunkerbar op het strand,
je kunt gebruik maken van hotel divi divi, zo heb je heel veel keuzes,
het eten is lekker en heel gevarieerd,
rustig gelegen, je loopt zo langs het strand naar Eagle Beach, het mooiste strand van aruba,
zoek je de drukte ga dan naar palm beach, maar hier ben je ook in 15 minuten met de bus.Wij waren twee keer in Tamarijn en twee keer vonden we het super !
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Tamarijn Aruba All Inclusive
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Tamarijn Aruba All Inclusive
Lees meer over Eagle Beach
Wil je meer weten over Eagle Beach? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Eagle Beach.
Wil je meer weten over Aruba? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Aruba.