we hebben al veel resorts mogen bezoeken in de wereld, maar de ontvangst in Bucuti is de beste die we ooit hebben gehad. Je werd opgewacht door drie medewerkers die je met naam aanspraken waardoor je al een welkome gevoel kreeg. Met een medewerker gingen wij het resort over en kregen wij uitleg. dit eindigde in de kamer. De kamer is mooi en schoon. We hebben wel mooiere kamers gehad, maar dat deed aan het totale gevoel niets af. Zeer zeker en aanrader!
Lees meerEen mooi en verzorgd hotel dat rust uitstraalt.
Het enige minpuntje aan ons verblijf was toch wel de wellness die voldoet absoluut niet aan onze verwachtingen !
geheel: eten, personeel, ligging fantastisch, parasols ideaal, over de geplande uitbreiding was weinig informatie in de vorm van bijvoorbeeld een maquette beschikbaar althans niet zichtbaar)
Lees meerBucuti Beach heeft een moderne, strakke uitstraling met een prachtige ligging aan het brede Eagle Beach.
Lees meerHeerlijk vrij kleinschalig vakantieresort. 18+ Prima ligging, heel veel gebruik van ecovriendelijke materialen. Goede service, laagbouw. Pure verwennerij!
Lees meerEen leuke accommodatie, laagbouw, rustig gelegen aan Eagle Beach.
Zeer geschikt voor een honeymoon. Minimum leeftijd is 18 jaar en daarmee ongeschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen
Mooie accommodaties,
Ruime kamers en modern ingericht met rustige kleuren.
Gelijk aan het strand gelegen.
Mooie en rustige omgeving.
Laagbouw hotel direct aan het prachtige strand van Eagle beach.
Perfect voor stellen of Honeymooners
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Bucuti Beach Resort En Tara Suites in Eagle Beach, Aruba.
Vakantiepanel.nl heeft 70 vakantie beoordelingen Bucuti Beach Resort En Tara Suites.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Bucuti Beach Resort En Tara Suites vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Bucuti Beach Resort En Tara Suites scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Bucuti Beach Resort En Tara Suites vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Bucuti Beach Resort En Tara Suites en het actuele weer Eagle Beach. Bekijk hier ook andere Hotels Eagle Beach of Hotels Aruba. Op de pagina van Eagle Beach vind je vakantiebeoordelingen Eagle Beach en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Bucuti Beach Resort En Tara Suites achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Bucuti Beach Resort En Tara Suites!
Aan het strand meer zaken te doen Een padje naast de kamers die uitkijken op de tuin beneden. Het terraslicht zelf kunnen uitdoen. Zelf keuze waar je kon gaan zitten bij de maaltijden. Massages trekken op niet veel daar de masseur is tijdens de behandeling zelfs bezig met het versturen van een sms bericht!
voor mijzelf iets teveel supervisors langs de tafel tijdens ontbijt, lunch en diner. wellicht voor amerikanen aangenaam. storend als je conversatie onderbroken wordt