Het hotel ligt direct naast de lift naar het skigebied en skien tot aan de lift is mogelijk. Het hotel heeft een prima fitness (gratis), sauna, zwembad en whirpool (5 euro per dag). De service van het personeel is prima. De enige minpunten zijn het eten, wat niet elke avond even lekker was (maar prijs-kwaliteit goed) en het hotel kan wel wat onderhoud gebruiken.
Lees meerDe familiekamers zijn opgedeeld in afzonderlijke kamers en dit maakt de kamers erg gehorig (t.v.-praten-snurken-etc)
De kindvriendelijkheid slaat door. Rennen door de eetzaal, zelfbediening aan het buffet. Rustig zitten in bargedeelte is niet mogelijk door de laat rondspelende kinderen.
kwamen hier terecht omdat het hotel wat we geboekt hadden gesloten was,
vindt het geen geweldig hotel ,bussen met bejaarden die dan het buffet aanvallen, het eten was ook niet zo geweldig ,weinig keus ,
had hier niet naar toegegaan als ze me van te voren gemeld hadden dat we daar heen moesten,
voor het zwembad moest je ook 10 euro per keer betalen per persoon
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Ahotels Piolets in Soldeu, Andorra.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Ahotels Piolets.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Ahotels Piolets vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Ahotels Piolets scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Ahotels Piolets vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ahotels Piolets en het actuele weer Soldeu. Bekijk hier ook andere Hotels Soldeu of Hotels Andorra. Op de pagina van Soldeu vind je vakantiebeoordelingen Soldeu en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Ahotels Piolets achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ahotels Piolets!